Bitcoinin hintataso on välitön: Miksi BTC-sonnit ja karhut taistelevat 52 000 dollarilla

Bitcoinin on voitettava iso este 52 000 dollaria, jotta kaikki mahdollisuudet ylittää uudet korkeudet lyhyellä aikavälillä.

Bitcoinin ( BTC ) hinta on vakiintunut edellisillä viikoilla, kun ilmapiiri ja liikemäärä ovat hidastuneet indeksointiin.

Se on hyvin luonnollista, koska on myös mahdotonta heittää kuusi joka kerta

Siksi konsolidointi ja korjaus ovat välttämättömiä, jotta markkinat latautuvat ennen nousutrendin jatkamista. Tällaiselle korjaavalle toimenpiteelle annettiin useita syitä edellisillä viikoilla, pääasiassa valaat myivätmakrotaloudellisten tekijöiden, erityisesti valtiovarainministeriön tuottojen nousun lisäksi .

Bitcoinin hinta on kuitenkin palannut kriittiselle vastustusvyöhykkeelle jatkoa varten. Jos kyseinen vastustusvyöhyke rikkoutuu, uudet kaikkien aikojen korkeimmat arvot ovat jälleen pelissä.

Bitcoinin kriittinen vastusvyöhyke on 52 000 dollaria

BTC: n hinnalla on vaikea aika murtaa vastustusvyöhyke 52 000 dollarilla, kuten yllä oleva kaavio osoittaa. Tämä vastusvyöhyke on kriittinen enemmän ylöspäin, koska se avaisi portit kohti $ 55,000 – $ 56,000.

Jos epäonnistutaan rikkomasta tätä vastustusvyöhykettä uudelleen, se olisi Bitcoinin sonnien pommi ja avaisi oven kohti kriittisen 46 000 dollarin tason uudelleentestausta. Se vahvistaa myös BTC / USD: n heikkouden, koska se on edelleen 17% alle nykyisen kaikkien aikojen korkeimman 58 000 dollarin .

Tämän rakenteen nouseva näkökohta on kuitenkin testien lukumäärä, jotka resistenssialue on nähnyt. Koska tätä vastusvyöhykettä on testattu useita kertoja, sen pitäisi heikentyä jokaisella yrityksellä.

Siten toisen vastusvyöhyketestin pitäisi tuottaa lisää voimaa hintojen purkamiseen kohti 55 000 dollaria.

Dollari osoittaa voimaa 10 vuoden tuoton ohella

Ensisijaiset syyt Bitcoinin heikkouteen ovat elpyvä dollari ja 10 vuoden valtionkassan tuottojen nousu.

Molemmat rallit ovat kuitenkin nyt vastarintavyöhykkeiden edessä, kuten kaaviot osoittavat. On epätodennäköistä, että dollarin vahvuus lisääntyy, koska tämän ratkaisevan vastusvyöhykkeen pitäisi olla voimassa. Jos tämä vastusvyöhyke 92,50 pisteessä pitää paikkansa, odotetaan 91 pisteen vyöhykkeen uudelleentestausta. Tällainen siirto todennäköisesti nostaisi Bitcoinin hintaa.

Valtion joukkovelkakirjoilla on myös ratkaiseva vastarinta, jonka pitäisi myös estää tai ainakin pysähtyä nouseva vauhti. Tuotot ovat nousseet lähes 75% vuonna 2021, mikä on valtava liike yleensä. Siksi alaspäin suuntautuvat testit ovat todennäköisempiä, varsinkin kun tuotot tulevat suurelle vastustuskykyalueelle.

Joten dollarin rallin ja tuoton kääntymisellä pitäisi olla positiivinen vaikutus Bitcoinin hintaan. On kuitenkin syytä huomata muutama asia, jonka on ensin tapahduttava, jotta BTC / USD voi jatkaa härkätaistelua.

Bitcoinin hintataso on välitön: Miksi BTC-sonnit ja karhut taistelevat 52 000 dollarilla
Nach oben scrollen